foto

Antje Schmidt

  • nar. 1967
    Moers, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Frauen verstehen (TV film)
2013 Bloch - Das Labyrinth (TV film)
Ein starkes Team - Prager Frühling (TV film)
Kolotoč mého života (TV film)
2012 Allein unter Nachbarn (TV film)
Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Vater Mutter Mörder (TV film)
2010 Fremdgehen (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2007 Die Copiloten (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
2005 Ein Kuckuckskind der Liebe (TV film)
Hotel snů: Mexiko (TV film)
Sterne über Madeira (TV film)
2004 Ein Baby für dich (TV film)
Rosamunde Pilcher: Sen jednoho léta (TV film)
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2003 Duo - Stiller Tod, Das (TV film)
Wilsberg und der stumme Zeuge (TV film)
2002 Amen.
Die Nacht, in der ganz ehrlich überhaupt niemand Sex hatte (TV film)
Lovers & Friends - Eigentlich lieben wir uns... (TV film)
Pest - Die Rückkehr (TV film)
2001 Ich kämpfe, solange du lebst (TV film)
Thema Nr. 1
2000 Und morgen geht die Sonne wieder auf (TV film)
1999 Der Elefant in meinem Bett (TV film)
Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Sara Amerika
1998 Auch Männer brauchen Liebe (TV film)
Straßen von Berlin - Blutige Beute, Die (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
Zugvögel ... einmal nach Inari
Zur Zeit zu zweit (TV film)
1997 Kóma - Mezi životem a smrtí (TV film)
Still Movin'
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)
Zítřek nikdy neumírá
1996 Straßen von Berlin - Die letzte Fahrt der Ashanti-Star, Die (TV film)
1995 Einzige Zeugin, Die (TV film)
Im Innern des Bernsteins (TV film)
1989 Beim nächsten Mann wird alles anders
1971 St. Pauli Nachrichten: Thema Nr. 1

TV seriály

2019 23 Morde - Bereit für die Wahrheit? (TV seriál)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Kdo jednou lže… (S13E02)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Nachtschwimmer (S04E05)
2002 Bloch (TV seriál)
Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Nacht der Frauen (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace