foto

Alma Leiberg

  • nar. 1980
    Drážďany, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodinné konstelace
2016 Dead Man Working (TV film)
2015 Tatort - Die Sonne stirbt wie ein Tier (TV film)
2014 Frauen verstehen (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Brandung (TV film)
Marie Brand und das Mädchen im Ring
Polizeiruf 110 - Liebeswahn (TV film)
2013 Místo činu: Kolín - V kruhu rodinném (TV film)
Místo činu: Mnichov - Moc a bezmoc (TV film)
Táta na zkoušku (TV film)
2011 Beredtes Schweigen (studentský film)
Pomsta Kasandry (TV film)
2009 Chefinspektor Ochajon - Die Seele eines Mörders (TV film)
Inga Lindström: Mia a její sestry (TV film)
2008 Utta Danella: Boj za lásku (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Tod in der Bank (TV film)
2006 Nicht ohne meine Schwiegereltern (TV film)
Vier Fenster
2005 Ich sehe was, was Du nicht siehst...
Místo činu: Spící kráska (TV film)
Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2004 Klatschmohn
2003 Toyotafahrer leben länger (studentský film)
2002 Holky při tom nepláčou
Home Run

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Ein bisschen Zärtlichkeit (S11E13)
2019 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Vermisst (S05E22)
2018 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Schuld und Vergebung (E01)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
La Dolce Vita (E10)
7 Zentimeter (E09)
Kindsköpfe (E08)
další epizody (10)
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Diamantenfieber (S02E13)
SOKO Wismar (TV seriál)
Herzschmerz (S14E21)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Moc osudu (E01)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Tod am Weiher (E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abgestürzt (S13E19)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Noc u jezera (S08E03)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gefährliches Spiel (E46)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Nachtschicht (S04E10)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál) - a.z.
Die Verurteilten (S12E01) - a.z.
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Eine alte Leidenschaft (S01E04)
Alles für die Liebe (S01E03)
Operation Juninacht (S01E01)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Türen der Stadt (S02E09)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Totes Kapital (S10E20)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Ideální oběť (S02E04)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Waffen der Frauen (S09E18)
Falsches Spiel (S09E17)
Vaterliebe (S09E16)
Kobra 11 (TV seriál)
Druhá šance (S10E13)
2005 Wilsberg (TV seriál)
Schuld und Sünde (E13)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Láska a smrt (S01E02)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Tod am Strand (E02)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Katharina die Große (TV film)
Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky