foto

Martyn Whitby

  • nar. 10.12.1949 (69 let)
    Nottingham, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Buried Treasure (TV film)
1999 Extremely Dangerous (TV film)
1990 Svět Eddie Wearyho (TV film)
1985 John and Yoko: A Love Story (TV film)
1984 Sakharov (TV film)
Success Is the Best Revenge

TV seriály

2008 The Royal Today (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedná minulost (S10E08)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
Sweet Medicine (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Rhodský trojúhelník (S01E06)
1988 Hard Cases (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Odpadlík (S02E06)
1977 Rock Follies of '77 (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
1993 Diary of Jack the Ripper: Beyond Reasonable Doubt?, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace