foto

Jevgenij Běrezovskij

  • nar. 12.6.1972 (46 let)
    Alma-Ata, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Děsjať strel dlja odnoj
2017 Vzryvnaja volna (TV film)
2016 Čislo nomer tri
2014 Bars i Ljalka (TV film)
2009 Mužčina v dome
2008 Admirál
2004 Ruské peklo

TV seriály

2019 SSSR (TV seriál)
Čjornaja lestnica (TV seriál)
2018 Kogda solnce vzojďot (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
Vperedi děň (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Zolotoj ključik (S01E63)
Lesnik (TV seriál)
Alibi (S04E15)
Rukopisi ne gorjat (S04E14)
Lučšaja podruga (S04E13)
další epizody (5)
2016 Mavr sdělal svojo dělo (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
2015 Mama po kontraktu (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
2013 Grom (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Primanka (E10)
Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Mat (S01E20)
Kontrigra (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Džoker (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Instruktor avtoškoly (E61)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Lovuška (S01E01)
2006 Stalin.Live (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
13-j sektor (E05)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
KGB v smokinge (TV seriál)
Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Zona (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Soldaty (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
Zvězdočet (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Dokumentární

2017 Ballada o něpobežděnnom
2010 Pojedinki: Věrbovščik (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace