foto

Jordan Rodrigues

  • nar. 20.7.1992 (26 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bring It On: Worldwide #Cheersmack
Dance Academy: The Movie
Lady Bird
2015 Breaking Through

TV seriály

2018 Light as a Feather (TV seriál)
…Stiff as a Board (E01)
2017 The Fosters (TV seriál)
Telling (S05E05)
Too Fast, Too Furious (S05E04)
2016 Předstírání (TV seriál)
Karmygeddon (S03E03)
Let's Hear It for the Oy (S03E02)
It's All Good (S03E01)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Dávné tradice (S05E23)
2013 Better Man (TV seriál)
Camp (TV seriál)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace