foto

Dylan Sprayberry

  • nar. 7.7.1998 (19 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dylan Sprayberry (narodený 7. júla 1998) je americký herec, známy vďaka stvárneniu mladého Clarka Kenta vo filme Muž z ocele a taktiež zo seriálu GLEE. 

Navštevoval West University Elementary School v Houstone, v Texase do roku 2005, keď sa jeho rodina presťahovala do Kalifornie. Má mladšiu sestru Ellery.

Zahral si aj v seriáli spoločnosti MTV, Teen Wolf, ktorý vysiela už voju 4. sériu. Dylan sa takto stal stálym členom štábu a predstavil sa aj v 5. sérii. Hrá tu Liama Dunbara, avšak pôvodne sa uchádzal o rolu mladého Dereka v 3. sérii. Bol však pre ňu príliš mladý, a tak ho odmietli.

Ďoď "doddo2012" Cholp

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vanished: Left Behind - Next Generation
2014 Cry of the Butterfly
2013 Muž z oceli
2011 Shuffle
Spooky Buddies
2010 Seamus and Magellan
V ložnicích
2009 Honeysting, The
Na míle daleko (TV film)
Reconciliation
Starý páky
Vánoční dárek (TV film)
Země ztracených
2008 Soccer Mom
Spaced (TV film)
2007 Mai padeo
Sunday Man, The

TV seriály

2017 Vlčí mládě (TV seriál)
The Wolves Of War (S06E20)
Broken Glass (S06E19)
Genotype (S06E18)
další epizody (15)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Relics (S06E04)
Sundowning (S06E03)
Superposition (S06E02)
další epizody (4)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
2008 State of the Union (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)

TV pořady

2014 2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace