foto

Naomi Battrick

  • nar. 1.4.1991 (28 let)
    Hallaton, Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brimstone - vyp.
Maminčin seznam
Whisky Galore!
2015 Cherry Tree
2014 Counting Backwards
Down Dog
2013 Láska až za oběžnou dráhu
Taken: The Search for Sophie Parker (TV film)
2012 Blood
Jedna noc

TV seriály

2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Jamestown (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Stonemouth (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
Penalty (S03E11)
Enemy of the People (S03E10)
další epizody (12)
2012 Some Girls (TV seriál)
Indický lékař (TV seriál)
The Source (S02E05)
Quarantine (S02E04)
The Miracle (S02E03)
další epizody (5)
2007 Benidorm (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky