foto

Julie T. Wallace

  • nar. 28.5.1961 (58 let)
    Wimbledon, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Spiritualist
2015 Stag Hunt
2010 Cemetery Junction
Edge
2008 Speed Racer
2006 Vyprovokovaná
2004 Lighthouse Hill
2003 Devil's Harvest
1998 B. Monkey
1997 Pátý element
True Tilda (TV film)
1996 Sharpův regiment (TV film)
1993 Anchoress
1991 Jezdci časem (TV film)
The Lunatic
1989 Mackie Messer
1988 Jestřábi
1987 Dech života

TV seriály

2013 Big School (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Dead Boss (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2004 Catterick (TV seriál)
2003 Spine Chillers (TV seriál)
2002 Helen West (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Pomsta (S03E12)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Sir Bernard's Stately Homes (TV seriál)
1998 Looking After Jo Jo (TV seriál)
1997 Adam's Family Tree (TV seriál)
1996 Nikdykde (TV seriál)
Blackfriars (E04)
1993 Jo Brand Through the Cakehole (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Life and Times of Henry Pratt, The (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Mornin' Sarge (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Life and Loves of a She-Devil, The (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky