foto

Hon Ping Tang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Iron Sky: The Coming Race
2018 Londýnská pole
2013 Frankensteinova armáda
2010 Smrt v Šanghaji
2008 Cash and Curry
2005 Revolver
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
2003 Zabiják
2001 Jack a stonek fazole (TV film)
Opičí král (TV film)
Spy Game
1998 Tajemství krokodýlů
1997 Pátý element
1995 Dao

TV seriály

2019 Bojovník (TV seriál)
The White Mountain (S01E04)
2018 Into the Badlands (TV seriál)
Tygr přichází k hoře (S03E05)
2014 Marco Polo (TV seriál)
Hostina (S01E03)
2007 Coming of Age (TV seriál)
Hyperdrive (TV seriál)
Artefact (S02E02)
2005 Ideal (TV seriál)
1998 Supply & Demand (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky