foto

Carol MacReady

  • nar. 4.7.1952 (66 let)
    Heywood, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dead in a Week (Or Your Money Back)
2006 Love Lies Bleeding (TV film)
2003 Wondrous Oblivion
2000 102 dalmatinů
Quills - Perem markýze de Sade
Shrink
1995 Loving (TV film)
Mrs. Hartley and the Growth Centre (TV film)
1994 Feast at Midnight, A
Rector's Wife, The (TV film)
Stanley's Dragon
1991 How's Business
1989 Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1983 Forever Young
Piráti z Penzance
1982 Vždyť je to hračka (TV film)
Znamení květiny (TV film)
1979 Afternoon Off (TV film)
Collision Course (TV film)
1978 Me! I'm Afraid of Virginia Woolf (TV film)
1973 The Taming of the Shrew (TV film)
1971 Cider with Rosie (TV film)

TV seriály

2013 Doktor Martin (TV seriál)
Odlet (S06E08)
Nikdo mě nemá rád (S06E04)
2009 Moje rodina (TV seriál)
Guru (S09E08)
2008 Hercule Poirot (TV seriál)
Kočka mezi holuby (S11E02)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hon na lišku (S09E03)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Malá velká veverka (S01E04)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Life After Birth (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
The Christmas Lunch Incident (S01E08)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
1993 Návrat skřítka Samijada (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na mysu (S02E01)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Bodger and Badger (TV seriál)
Victoria Wood (TV seriál)
1988 Gentleman's Club, A (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 The Woman in White (TV seriál)
Union Castle (TV seriál)
1981 Flame Trees of Thika, The (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Come Back, Lucy (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Unofficial Rose, An (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Sherlock Holmes (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1980 Invaze (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace