foto

Karen Dotrice

  • nar. 9.11.1955 (62 let)
    Guernsey, Normanské ostrovy, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 The Thirty-Nine Steps
1977 Joseph Andrews
1974 Belamira (TV film)
1967 Gnome-Mobile, The
1964 Mary Poppins
The Three Lives of Thomasina

TV seriály

2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)

TV pořady

2001 Lorraine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace