foto

Jeanne Balibar

  • nar. 13.4.1968 (50 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Studená válka
2017 Barbara
2016 Deadweight
À jamais
2015 La Tueuse Caméléon (TV film)
2014 Delight
Grace, kněžna monacká
Le dos rouge
Letní noci
2013 Par exemple, Electre
2012 Clara s'en va mourir
2010 Ve věku Ellen
2009 Herečky na scénu!
La Femme invisible (d'après une histoire vraie)
Mourir d'aimer (TV film)
Panika v městečku
2008 Dívka z Monaka
L'Idiot
Le Plaisir de chanter
Nehanebné lásky Françoise Sagan
2007 Nesahejte na sekeru (Vévodkyně z Langeais)
Okouzleni tancem
2006 Call me Agostino
2005 Nic neměnit
2004 Život je peklo
2003 Kód 46
Saltimbank
Toutes ces belles promesses
2002 17 fois Cécile Cassard
Soukromé záležitosti
2001 Avec tout mon amour
Intimisto
Kdo ví
Stade de Wimbledon, Le
2000 Komedie nevinnosti
Markýz de Sade
Zítra bude líp
1999 Trois Ponts sur la rivière
1998 Dieu seul me voit
Fin août, début septembre
1997 J'ai horreur de l'amour
Mange ta soupe
1996 Učená pře aneb Můj pohlavní život
1995 Crime de monsieur Stil, Le (TV film)
Croisade d'Anne Buridan, La
1994 Beau Pavel, Le
Folie douce, La
Un dimanche à Paris
1992 Hlídka

TV seriály

2013 The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2005 Prokletí králové (TV seriál)
1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Špinavé obchody (S02E03)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)

Dokumentární

2011 Biette
2009 La traversée du désir
Nic neměnit
2007 Réfutations I
2006 Noise
2002 S Kafkou do kina (TV film)

TV pořady

2008 Tous au théâtre! (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace