foto

Dora Bryan

  • nar. 7.2.1923
    Southport, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.7.2014 (91 let)
    Hove, East Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Maska zrcadla
2002 May a její anděl (TV film)
1998 Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
1988 Apartmá nula
1983 Screamtime
1974 Charles Dickens' World of Christmas (TV film)
1972 Vzhůru na frontu
1971 Hands of the Ripper
1969 Red Peppers (TV film)
1967 Two a Penny
1966 Great St. Trinian's Train Robbery, The
The Sandwich Man
1961 Kapka medu
The Night We Got the Bird
1960 Alice Through the Looking Box (TV film)
1959 Desert Mice
Operation Bullshine
1958 Carry On Sergeant
The Man Who Wouldn't Talk
1957 Small Hotel
1956 Green Man, The
1955 As Long as They're Happy
Operace Frankton
Simon and Laura
1954 Fast and Loose
Mad About Men
You Know What Sailors Are
1953 Intruder, The
The Fake
1952 Darovaný kůň
Made in Heaven
Miss Robin Hood
The Ringer
Women of Twilight
1951 Circle of Danger
High Treason
Není cesty v oblacích
Scarlet Thread, The
The Quiet Woman
1950 Cure for Love
Files From Scotland Yard
Modrá lampa
No Trace
Something in the City
Traveller's Joy
1949 Don't Ever Leave Me
Now Barabbas
Once Upon a Dream
The Interrupted Journey
The Perfect Woman
1948 No Room at the Inn
Padlý idol
1947 Štvanec
1935 Harmony Lane
1932 The Water Gipsies

TV seriály

2004 Catterick (TV seriál)
2001 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Fish Farm (S04E02)
2000 Doctors (TV seriál)
Safe as Houses (TV seriál)
Time Gentlemen Please (TV seriál)
1999 Hippies (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
1994 Moving Story (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
Laugh with the Carry Ons (TV seriál) - a.z.
1992 Heartbeat (TV seriál)
Performance (TV seriál)
Virtual Murder (TV seriál)
1990 On the Up (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1982 Foxy Lady (TV seriál)
1981 Triangle (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Both Ends Meet (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
1960 The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1958 After Hours (TV seriál)
Educating Archie (TV seriál)
1957 Rendezvous (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1955 Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1956 The Show Parade (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace