foto

Phillip Manikum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Endgame
Čtvrtý anděl
2000 Madame Bovary (TV film)
Podvojné účetnictví Christie Malryho
1999 Notting Hill
1990 Paper Mask
1983 Aerodrome, The (TV film)
1982 Friend or Foe
1981 Wet Job (TV film)
1968 Corruption

TV seriály

2003 Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Mnoho povyku pro Bena (S01E08)
Smrt nechodí po horách (S01E06)
1997 Keeping Mum (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Únos Johnnieho Waverlyho (S01E03)
Dobrodružství claphamské kuchařky (S01E01)
1987 Bust (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Into the Labyrinth (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Murder at the Wedding (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky