foto

Maurice Manson

  • nar. 31.1.1913
    Ontario, Kanada
  • zem. 21.9.2002 (89 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Shadow Over Elveron (TV film)
1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!
1966 The Oscar
Štvanice
1964 Podzim Čejenů
Robin a 7 maskovaných
1962 Three Stooges in Orbit, The
1960 Shadow of the Boomerang
1959 Porgy and Bess
1958 Cool and Lam (TV film)
Hell's Five Hours
Life Begins at 17
1957 Girl in the Kremlin, The
Hellcats of the Navy
Kelly and Me
Public Pigeon No. One
Přelet přes oceán
The Undead
The Unholy Wife
1956 Autumn Leaves
Maigret dirige l'enquête
Navy Wife
Nepravý muž
Netvor přichází
The Boss
Závratná kariéra
1948 Close-Up

TV seriály

1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Billy Rose Show (TV seriál)
1949 Believe It or Not (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace