foto

Charles Stone III

  • nar. 1966

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Step Sisters
Uncle Drew
2015 Lila & Eve
2013 Crazy Sexy Cool: The TLC Story (TV film)
2008 Spaced (TV film)
2004 Mr. 3000
2002 Rozjeď to!
Zákon gangu
1999 True

TV seriály

2019 Černé pondělí (TV seriál)
339 (E03)
364 (E02)
2018 Black-ish (TV seriál)
Purple Rain (S05E04)
2016 Greenleaf (TV seriál)
We Shall See Him as He Is (S01E03)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Zákon gangu
1999 True

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace