foto

Joseph Russo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 5th Borough
Irčan
2015 Lucky N#mbr
2014 Jersey Boys
2012 One Nighter, The
Žraločí masakr v Jersey Shore (TV film)
2011 Shut Up and Kiss Me

TV seriály

2013 It's You Not Me (TV seriál)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Harvest Festival (S03E07)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dětské řeči (S06E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Svalovec na pláži (S06E03)
2007 iCarly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky