foto

Anne Canovas

  • nar. 25.10.1957 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 4 histoires fantastiques
2014 Vraždy podle Agathy Christie: Karty na stole (TV film)
2013 Dětina
2012 Roxaniny ruce (TV film)
2009 J'ai oublié de te dire
École du pouvoir, L' (TV film)
2008 Héritières, Les (TV film)
Smrt na ostrově (TV film)
2006 Anděl ohně (TV film)
Vize
2004 Brodeuses
Enfant de l'aube, L' (TV film)
L'amore ritrovato
2003 Enfants du miracle, Les (TV film)
Rozvod po francouzsku
2002 Jim, la nuit (TV film)
2001 De l'amour
2000 Deux frères (TV film)
1999 Un Chat dans la gorge
1997 Belle comme Crésus (TV film)
1994 Peau du chat, La (TV film)
Pret-A-Porter
1993 Secret d'Elissa Rhaïs, Le (TV film)
1990 Julie de Carneilhan (TV film)
Vincent & Theo
1988 Vysoká frekvence
1987 Promis... juré !
1986 Michigan mélodie (TV film)
1984 Soudce
Thé à la menthe, Le
1983 Poussière d'empire
Zeder
1982 Colomba (TV film)
Tribulations de Manuel, Les (TV film)
1981 La Puce et le privé
Randonnée, La (TV film)
1980 Comme le temps passe (TV film)
1979 Maréchale d'Ancre, La (TV film)

TV seriály

2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Chaos - 1ère Partie (S03E01)
2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
2007 Greco (TV seriál)
2006 Žena zákona (TV seriál)
Une erreur de jeunesse (S11E04)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Lola, qui es-tu Lola? (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Inspektor Motta v podezření (S12E03)
2001 Central nuit (TV seriál)
Commissariat Bastille (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Maladie d'amour (S07E01)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1996 Refuge, Le (TV seriál)
1995 Théo la tendresse (TV seriál)
1991 Bambino in fuga tre anni dopo, Un (TV seriál)
1986 Boss,Il (TV seriál)
1985 Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1983 La freccia nel fianco (TV seriál)
1981 Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
1979 Le pape des escargots (TV seriál)
1972 Jeune homme vert, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace