foto

Pierre Cognon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Une lubie de Monsieur Fortune
2006 Coup de sang
Une juge sous influence (TV film)
1998 Alambic, L' (TV film)
1996 Billard à l'étage (TV film)
Souffleur, Le
Temps de chien
1995 Tango, mambo et cha-cha-cha (TV film)
1994 Les mickeys
1993 Pétain
1992 Momo (TV film)
Číslo
1991 La femme des autres (TV film)
1990 Voir l'éléphant
1988 Corentin, ou Les infortunes conjugales

TV seriály

2018 Les Innocents (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2012 Antigone 34 (TV seriál)
2011 Frajeři (TV seriál)
2007 Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
Vybočení z mezí (S16E01)
2006 Julie Lescautová (TV seriál)
Kauza prokurátor (S15E05)
Právo zabíjet (S15E04)
Nebezpečné schůzky (S15E03)
další epizody (5)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Klamné zdání (S14E06)
Bratři ve zbrani (S14E05)
Spravedlnosti bylo učiněno zadost (S14E04)
další epizody (6)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
Aféra Lerner (S13E06)
Bez pardonu (S13E05)
další epizody (7)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v parku (S12E06)
Smrt klenotníka (S12E05)
Piráti silnic (S12E04)
další epizody (6)
2002 Julie Lescautová (TV seriál)
Do třetice všeho dobrého (S11E03)
Zlomené srdce (S11E02)
Smrt účetního (S11E01)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Recidiva (S10E06)
Zmizení (S10E05)
Osudová krása (S10E04)
další epizody (6)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Případ eutanázie (S09E08)
Jeannina smrt (S09E07)
Nebezpečná křižovatka (S09E06)
další epizody (7)
1999 Julie Lescautová (TV seriál)
Případ Darzac (S08E03)
Smrt v továrně (S08E02)
Past na policajta (S08E01)
1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvý ze stavby (S07E03)
Rej masek (S07E02)
1997 Julie Lescautová (TV seriál)
Loupež v supermarketu (S06E05)
Touha po pomstě (S06E02)
Případ z pouti (S06E01)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvola na kolejích (S05E01)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
Víkend (S04E02)
Vražda v bazénu (S04E01)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Rozchod (S03E05)
Vrah mezi námi (S03E03)
Únos (S03E02)
1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Znásilnění (S02E01)
1992 Puissance 4 (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky