foto

Alexis Desseaux

  • nar. 24.11.1961 (57 let)
    Rouen, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jusqu'au dernier mot
2014 Et maintenant nous sommes en vie
2003 Les Grands frères (TV film)
1999 Sapajou contre Sapajou (TV film)
1998 Madeline
1997 La Famille Sapajou (TV film)
1994 Cité de la peur: une comédie familiale, La
1989 Valmont
1986 Paulette et son prince

TV seriály

2014 Julie Lescautová (TV seriál)
Ztracený přítel (S22E02)
Ztracení (S22E01)
2012 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt houslistky (S21E04)
2011 Julie Lescautová (TV seriál)
Účtování (S20E05)
Poslední plavba (S20E03)
2010 Autoroute Express (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Časovka (S19E02)
Neviditelná smrt (S19E01)
2009 Julie Lescautová (TV seriál)
Dobrovolníci (S18E02)
Křehké duše (S18E01)
2008 Julie Lescautová (TV seriál)
Únos (S17E04)
Predátoři (S17E03)
Julie v Paříži (S17E01)
2007 Famille d'accueil (TV seriál)
Fille de personne (S07E08)
Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
Vybočení z mezí (S16E01)
2006 Julie Lescautová (TV seriál)
Kauza prokurátor (S15E05)
Právo zabíjet (S15E04)
Nebezpečné schůzky (S15E03)
další epizody (5)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Klamné zdání (S14E06)
Bratři ve zbrani (S14E05)
Spravedlnosti bylo učiněno zadost (S14E04)
další epizody (6)
2004 C com-ç@ (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
Aféra Lerner (S13E06)
Bez pardonu (S13E05)
další epizody (7)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v parku (S12E06)
Smrt klenotníka (S12E05)
Piráti silnic (S12E04)
další epizody (6)
2002 Famille d'accueil (TV seriál)
Eddy (S02E02)
Julie Lescautová (TV seriál)
Do třetice všeho dobrého (S11E03)
Zlomené srdce (S11E02)
Smrt účetního (S11E01)
2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Recidiva (S10E06)
Zmizení (S10E05)
Osudová krása (S10E04)
další epizody (6)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Případ eutanázie (S09E08)
Jeannina smrt (S09E07)
Nebezpečná křižovatka (S09E06)
další epizody (6)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v továrně (S08E02)
Past na policajta (S08E01)
1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvý ze stavby (S07E03)
Rej masek (S07E02)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Loupež v supermarketu (S06E05)
Smrt vojáčka (S06E04)
Cely smrti (S06E03)
další epizody (5)
1996 Docteur Sylvestre (TV seriál)
D'origine inconnue (S02E03)
Julie Lescautová (TV seriál)
Obchod s dětmi (S05E05)
Ženy v nebezpečí (S05E04)
Vrah z parkoviště (S05E03)
další epizody (5)
1995 Coeurs caraïbes (TV seriál)
Une famille pour deux (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
Dávná nenávist (S04E05)
Zavražděná snoubenka (S04E04)
další epizody (6)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Rozchod (S03E05)
Zločin v lyceu (S03E04)
Vrah mezi námi (S03E03)
další epizody (5)
1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Špinavé obchody (S02E03)
Sexuální obtěžování (S02E02)
Znásilnění (S02E01)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Julie Lescaut (S01E01)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1988 Paparoff se vrací (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace