foto

John Cording

  • nar. 1944
    Newport, Monmouthshire, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Watcher in the Woods
1999 Strážní andělé (TV film)
1993 15: The Life and Death of Philip Knight (TV film)
1985 Operation Julie (TV film)
1984 Hrdinové (TV film)
Sakharov (TV film)
1983 Král Lear (TV film)
1978 Superman
1977 Muž se železnou maskou (TV film)
1975 Výkupné
1971 The Tragedy of King Richard II (TV film)
1970 Jeden den Ivana Děnisoviče

TV seriály

2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Modla (E03)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Velekněz (S01E07)
Věž (S01E05)
další epizody (4)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Andělský chór (S09E07)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Ztracený důl (S02E03)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v ulici Mews (S01E02)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 One Summer (TV seriál)
1981 Private Schulz (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Ztráta paměti (S04E07)
1977 Kilvert's Diary (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky