foto

Evan Bird

  • nar. 23.5.2000 (17 let)
    Vancouver, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mapy ke hvězdám
2013 Guess Who's Coming to Christmas (TV film)
2012 Chained
Kiss at Pine Lake (TV film)
Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
2009 Caprica (TV film)

TV seriály

2012 Falling Skies (TV seriál)
Young Bloods (S02E04)
The Killing (TV seriál)
What I Know (S02E13)
Donnie or Marie (S02E12)
Bulldog (S02E11)
další epizody (12)
2011 The Killing (TV seriál)
Orpheus Descending (S01E13)
Beau Soleil (S01E12)
I'll Let You Know When I Get There (S01E10)
další epizody (10)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace