foto

Evan Bird

  • nar. 23.5.2000 (20 let)
    Vancouver, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mapy ke hvězdám
2013 Guess Who's Coming to Christmas (TV film)
2012 Chained
Kiss at Pine Lake (TV film)
Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)

TV seriály

2012 Falling Skies (TV seriál)
Young Bloods (S02E04)
Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Buldok (S02E11)
další epizody (12)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Orfeus (S01E12)
Dám ti vědět, až tam dorazím (S01E10)
další epizody (10)
Hranice nemožného (TV seriál)
Osamění (S04E03)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
False Labor (E13)
Agentura Jasno (TV seriál)
Yang 3 v 2D (S05E16)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky