foto

Alexandre Brasseur

  • nar. 29.3.1971 (48 let)
    Neuilly-sur-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Demain nous appartient - Le Piège (TV film)
2014 Colt 45
2012 Nos plus belles vacances
2011 Loď lásky
2009 Temps est à l'orage, le (TV film)
2008 Mon père avait raison (TV film)
2005 Jaurès, naissance d'un géant (TV film)
Quand les anges s'en mêlent...
2004 Les textiles
Plus beau jour de ma vie, Le
Princezna z Malabaru
2002 La bataille d'Hernani (TV film)
1999 Le Plus beau pays du monde
1997 Georges Dandin de Molière (TV film)
1996 Mon père avait raison (TV film)
1995 Ce que savait Maisie (TV film)
1994 Terč podezření (TV film)
1993 Les ténors
1992 Le Souper

TV seriály

2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 99 (S01E99)
Episode 98 (S01E98)
Episode 97 (S01E97)
další epizody (184)
2016 Kolekce (TV seriál)
Nabídka (E08)
Zrada (E07)
Víkend (E06)
další epizody (8)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Chérif (TV seriál)
Un ami d'enfance (S03E05)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2014 Presque parfaite (TV seriál)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Massacre à la sulfateuse (S04E01)
Paradise kemp (TV seriál)
Un coach au paradis (S06E03)
2013 Une femme dans la Révolution (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Le Revenant (S08E05)
2010 Maison des Rocheville, La (TV seriál)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2006 Tombé du ciel (TV seriál)
2003 Les Thibault (TV seriál)
2002 Liberté de Marie, La (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a čtyři esa (E39)
Maigret a ministr (E38)
Maigret a obchodník s vínem (E37)
2001 Maigret (TV seriál)
Maigret a otevřené okno (E36)
Můj přítel Maigret (E35)
Maigret a milovnice diamantů (E34)
2000 Maigret (TV seriál)
Maigret a lepší lidé (E33)
Maigret a smrt účetního (E32)
1999 La crim' (TV seriál)
Severní vítr (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Vražda v kupé první třídy (E31)
1997 Maître Da Costa (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace