foto

Anna von Rosen

  • nar. 17.2.1956 (64 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
Maria Wern - Černý motýl
1999 Sherdil
1993 Sunes sommar
1982 Rozloučení

TV seriály

2019 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (5)
2016 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Nobelova poslední vůle (E01)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2009 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
V oku bouře (S04E01)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Den svaga punkten (S01E07)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2003 Paragraf 9 (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Okänd avsändare (S02E05)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky