foto

Isabel Gillies

  • nar. 9.2.1970 (49 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 New Orleans, Mon Amour
2002 Happy Here and Now
On_Line
1998 Chocolate for Breakfast
1996 One Way Out
Střelila jsem Andyho Warhola
Zbožné přání
1995 Comfortably Numb
1994 Nadja
1990 Metropolitan

TV seriály

2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Delinquent (S12E23)
Pop (S12E11)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Gray (S12E09)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Turmoil (S11E08)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wildlife (S10E07)
Swing (S10E03)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Paternity (S09E09)
Blinded (S09E07)
Alternate (S09E01)
další epizody (8)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cage (S08E08)
Biologické hodiny (S08E02)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Krev (S06E21)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Domov (S05E16)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Risk (S04E12)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Popular (S03E16)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Countdown (S02E15)
2000 The $treet (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wrong Is Right (S02E01)
Nocturne (S01E21)
Chat Room (S01E18)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Uncivilized (S01E07)
Sophomore Jinx (S01E06)
Wanderlust (S01E05)
další epizody (7)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Zátoka zadaných sviní (S01E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bad Girl (S08E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace