foto

Laurent Labasse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Le Monde de Fred
2007 Dva světy
Poslední gang
2004 Jardin de papa, Le
Tajní agenti
Un petit garçon silencieux (TV film)
2002 Kdybych byl bohatý
2000 Le bimillionnaire (TV film)
1999 Nezkrotný
Une vie de prince
1998 Vidange
1997 Ma 6-T va crack-er
Vive la république
1996 Kapitán Conan
1995 Nenávist
Tisíce
1993 Kafe s mlíkem

TV seriály

2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Les Chasseurs (S04E13)
2008 Policajti (TV seriál)
2006 David Nolande (TV seriál)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Zmizení (S10E05)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
La Belle Vie (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky