foto

Søs Egelind

  • nar. 13.11.1958 (62 let)
    Silkeborg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Detektiv od vedle
2015 Čtyřnásobný táta a ztřeštěné prázdniny
2014 Cesta do říše krále pírek
Druhá šance
2013 Otto er et næsehorn
2012 Lærkevej - til døden os skiller
2008 Čtyři děti a jeden otec III - Zpátky doma
2007 Jungledyret Hugo: Fræk, flabet og fri
2005 Síla Severu
2000 Niels Hausgaard live med mere (TV film)
1999 Ten jediný
1998 Mimi og madammerne
1997 Skat det er din tur
1996 Jungle Jack 2
Søs og Kirsten: Latterens lange arm (TV film)
1994 Snøvsen ta'r springet
1993 Jungle Jack
1992 Karlsvognen
Snøvsen
1989 Walter & Carlo i Amerika
1986 Kedsomhedens gåde
1985 Walter og Carlo - op på fars hat

TV seriály

2020 Rita (TV seriál)
Søen (S05E07)
Grænser (S05E06)
Hedetur (S05E05)
další epizody (4)
2010 Lærkevej (TV seriál)
Pas På Lærkevej (S02E12)
Jeg har også slået en ihjel (S02E11)
Vand På Flaske (S02E10)
další epizody (12)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Dejlig er jorden (S01E10)
Det 5. bud (S01E09)
Fri som fuglen (S01E08)
další epizody (10)
2003 Jungledyret Hugo (TV seriál)
Nissernes ø (TV seriál)
1998 Helt i skoven (TV seriál)
Kongeriget (TV seriál)
1994 Flemming og Berit (TV seriál)
1990 Den gode, den onde og den virk'li sjove (TV seriál)
Jul i den gamle trædemølle (TV seriál)
1984 Klikk (TV seriál)

Dokumentární

2003 Hjælp krigens ofre (TV film)
2002 Brødre i ånden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky