foto

Martin Greis-Rosenthal

  • nar. 9.10.1980 (38 let)
    Broby, Fyn, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kursk
2017 Ať vyhraje ten lepší
2016 Satisfakce 1720
2015 9. duben
2014 Itsi Bitsi
Na hraně
2008 Plamen a Citron
2007 Mladá léta Erika Nietzscheho
2006 Snart kommer tiden (TV film)

TV seriály

2015 Badehotellet (TV seriál)
Sandhedens time (S02E06)
Salgsaftalen (S02E05)
Kærlighed (S02E04)
další epizody (4)
2014 Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
2007 Krøniken (TV seriál)
Del 22, 3. Oktober 1972 (S04E02)
2006 Krøniken (TV seriál)
Del 21, Tre år senere, Småland, Sommeren 1972 (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace