foto

Ilona Grübel

  • nar. 23.9.1950 (69 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2008 Inga Lindström: Láska v Sandbergenu (TV film)
2006 Hra lásky a života (TV film)
2003 Ptačí chřipka (TV film)
2002 Děti štěstěny (TV film)
2000 Einmal leben (TV film)
1998 Im Fegefeuer der Lust (TV film)
1993 Otec Schwarz zasahuje (TV film)
1988 Schwarz-Rot-Gold - Schwarzer Kaffee (TV film)
1987 Krähenbaum, Der (TV film)
1985 Tatort - Der Mord danach (TV film)
Terč

Galerie (12)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky