foto

Robert B. Parker

  • nar. 17.9.1932
    Springfield, Massachusetts, USA
  • zem. 18.1.2010 (77 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA

Zajímavosti o tvůrci (3)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film) - kniha
2012 Jesse Stone: Bludiště pochybností (TV film) - kniha
2011 Jesse Stone: Ztracená nevinnost (TV film) - kniha
2009 Jesse Stone: Tenký led (TV film) - kniha
2008 Appaloosa - kniha
2007 Jesse Stone: Radikální změna (TV film) - kniha
2006 Jesse Stone: Nový začátek (TV film) - kniha
Jesse Stone: Smrt v jezeře (TV film) - kniha
2005 Chladnokrevný Stone (TV film) - kniha
2001 Walking Shadow (TV film) - kniha
2000 Záhadné zmizení (TV film) - kniha
1999 Malé hříchy (TV film) - kniha
1998 Případ z Poodle Springs (TV film) - kniha
1995 Spenser: A Savage Place (TV film) - kniha
1994 Spenser: The Judas Goat (TV film) - kniha

TV seriály

1985 Spenser: For Hire (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Muž se srdcem kovboje (TV film)
2001 Walking Shadow (TV film)
2000 Záhadné zmizení (TV film)
1999 Malé hříchy (TV film)
1994 Spenser: Bledí králové a princové (TV film)
1993 Spenser: Ceremony (TV film)

TV seriály

1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Jestřáb (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Walking Shadow (TV film)
2000 Záhadné zmizení (TV film)
1999 Malé hříchy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace