foto

Zach Lipovsky

  • nar. 7.2.1984 (36 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Kim Possible (TV film)
2018 Freaks
2015 Povstání mrtvých: Strážní věž
2014 Leprechaun: Origins
2013 Tasmánští čerti (TV film)
2005 Crazy Late!

TV seriály

2016 Mech-X4 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Freaks
2005 Crazy Late!

Producentská filmografie

Filmy

2019 Kim Possible (TV film)
2018 Freaks

Herecká filmografie

Filmy

2000 Tajemství pana Rice
1999 Zenon: Návštěva na Zemi (TV film)
1998 Velký chlupáč (TV film)
1996 The Angel of Pennsylvania Avenue

TV seriály

1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky