foto

Todd Stashwick

  • nar. 16.10.1968 (51 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cesta zpátky
Violet
2019 Kim Possible (TV film)
2017 Wild Honey
2016 Pistolnice Jane
Tom a Jerry: Návrat do Země Oz
2014 Nekřič a toč
2013 April Apocalypse
Breaking Belding
Cinnamon Girl (TV film)
2012 Grassroots
O(d)puštění
2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
Proposition, The
Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz
2010 Helpless
To Be Friends
Vždy připraven!
2008 Surfařská svoboda
2007 Přežij!
To, co dýchám
2006 Community Service (TV film)
My dva a křen
2004 Bez mobilu ani ránu (TV film)
Riskni to s Polly
2003 These Guys (TV film)
Vítejte v džungli
2002 L.A.X.
Scream at the Sound of the Beep
2001 Close to Home (TV film)
1999 Lucid Days In Hell
1998 Whacked

TV seriály

2020 S.W.A.T. (TV seriál)
Good Cop (S03E12)
Bad Cop (S03E11)
2019 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Camazotz (S02E03)
Xaman-Ek (S02E02)
S.W.A.T. (TV seriál)
Monster (S03E10)
American Horror Story (TV seriál)
Mr. Jingles (S09E02)
2018 Strange Angel (TV seriál)
The Sacrificial Dance (S01E10)
Dance of the Earth (S01E05)
12 opic (TV seriál)
Začátek 2/2 (S04E11)
Začátek 1/2 (S04E10)
Démoni (S04E08)
další epizody (10)
2017 12 opic (TV seriál)
Svědek (S03E10)
Zlodějka (S03E09)
Masky (S03E08)
další epizody (9)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Fit (S02E06)
12 opic (TV seriál)
Vzpomínky na budoucnost (S02E13)
Prolitá krev (S02E12)
Vzkříšení (S02E11)
další epizody (10)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Boj o pevnost (S01E04)
další epizody (4)
Con Man (TV seriál)
Doll Faced (S01E07)
Komplikace (TV seriál)
Critical Condition (E10)
Gotham (TV seriál)
Neopovaž se (S02E01)
Vlčí mládě (TV seriál)
Creatures of the Night (S05E01)
2014 Gotham (TV seriál)
Maska (S01E08)
The Originals (TV seriál)
A Closer Walk with Thee (S01E20)
An Unblinking Death (S01E19)
Moon Over Bourbon Street (S01E17)
další epizody (7)
Vlčí mládě (TV seriál)
Víc škody než užitku (S03E14)
Opory (S03E13)
2013 The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
The River in Reverse (S01E08)
Fruit of the Poisoned Tree (S01E06)
další epizody (5)
Skladiště 13 (TV seriál)
Instinkt (S04E15)
Chirurgové (TV seriál)
Chvála zahálky (S09E18)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Route 66 (S09E05)
2012 Revoluce (TV seriál)
Sex a drogy (S01E06)
Franklin a Bash (TV seriál)
Last Dance (S02E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Na volném moři (S03E03)
Strážce pořádku (TV seriál)
Thick as Mud (S03E05)
The Devil You Know (S03E04)
Harlan Roulette (S03E03)
další epizody (4)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Gold Job (S04E16)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Key to the City (E12)
S tebou je mi líp (TV seriál)
Better with a Bargain (E21)
Better Without a Job (E17)
Private Practice (TV seriál)
Home Again (S04E14)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Enemy of My Enemy (S05E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kdo se směje naposled (S10E04)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Nobody's Home/Unknown Soldier (E03)
Polda a polda (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Stalker Chronicles (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Personal Effects (S02E10)
Hrdinové (TV seriál)
Konec epochy (S04E19)
Zeď (S04E18)
Umění klamu (S04E17)
další epizody (5)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrý odhad (S02E09)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Table Read (S07E09)
The Reunion (S07E03)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Muž, jenž začal z ničeho (S02E11)
The Middleman (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
The Lying King (S02E07)
Dead Calm (S02E06)
Trust Never Sleeps (S02E05)
další epizody (7)
Na doživotí (TV seriál)
Firma na zázraky (S02E03)
Agentura Jasno (TV seriál)
Duchové (S03E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Návrat hraběte Drákuly (S04E05)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Heart & Soul (S04E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Undercover (S09E15)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Waiting for Dogot (S01E13)
It's a Wonderful Lie (S01E12)
Anything Hugh Can Do, I Can Do Better (S01E11)
další epizody (13)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
Tráva (TV seriál)
Shit Highway (S03E04)
2006 Four Kings (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
B-12 (E10)
The Game (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Atlantic City (S02E08)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Zapalovač za trest (S01E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Velká vražda na hlavním nádraží (S02E02)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Případy na hlavu (S01E01)
Rodney (TV seriál)
The Wrong Coast (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přepadení (S02E16)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a výpadek proudu (S03E03)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Shame (S03E05)
Ambition (S02E13)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pomsta matce (S02E22)
2002 American Dreams (TV seriál)
MDs (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední kapka (S03E01)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Alice už dávno nešišlá (S03E20)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zaplavená (S06E03)
Dharma & Greg (TV seriál)
Previously on Dharma and Greg (S05E12)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vypadat jako jedna z nich (S01E03)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Krocan nad krocany (S03E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Grief (S08E14)
1996 Remember WENN (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Dokumentární

2003 R3

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Stalker Chronicles (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky