foto

Todd Stashwick

  • nar. 16.10.1968 (48 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jane Got a Gun
Tom a Jerry: Návrat do Země Oz
2014 Nekřič a toč
2013 April Apocalypse
Breaking Belding
Cinnamon Girl (TV film)
2012 Grassroots
Letting Go
2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
Proposition, The
Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz
2010 Helpless
To Be Friends
Vždy připraven!
2008 Surfařská svoboda
2007 Přežij!
To, co dýchám
2006 Community Service (TV film)
My dva a křen
2004 Bez mobilu ani ránu (TV film)
Riskni to s Polly
2003 These Guys (TV film)
Vítejte v džungli
2002 L.A.X.
Scream at the Sound of the Beep
2001 Close to Home (TV film)
1999 Lucid Days In Hell
1998 Whacked

TV seriály

2017 12 opic (TV seriál)
Witness (S03E10)
Thief (S03E09)
Masks (S03E08)
další epizody (9)
2016 12 opic (TV seriál)
Ukolébavka (S02E08)
Vetřelec (S02E07)
Nesmrtelný (S02E06)
další epizody (7)
2015 Con Man (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Damned If You Do... (S02E01)
12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Boj o pevnost (S01E04)
další epizody (4)
2014 Gotham (TV seriál)
The Mask (S01E08)
The Originals (TV seriál)
A Closer Walk with Thee (S01E20)
An Unblinking Death (S01E19)
Moon Over Bourbon Street (S01E17)
další epizody (7)
2013 The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
The River in Reverse (S01E08)
Fruit of the Poisoned Tree (S01E06)
další epizody (5)
2012 Revoluce (TV seriál)
Sex a drogy (S01E06)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Supah Ninjas (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Konec epochy (S04E19)
Zeď (S04E18)
Umění klamu (S04E17)
další epizody (5)
$#*! My Dad Says (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Stalker Chronicles (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Childrens' Hospital (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Monster Movie (S04E05)
Mentalista (TV seriál)
Middleman, The (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Four Kings (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Atlantic City (S02E08)
Studio 60 (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
The Wrong Coast (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Will a Grace (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Remember WENN (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2003 R3

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Stalker Chronicles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace