foto

Todd Stashwick

  • nar. 16.10.1968 (50 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wild Honey
2016 Pistolnice Jane
Tom a Jerry: Návrat do Země Oz
2014 Nekřič a toč
2013 April Apocalypse
Breaking Belding
Cinnamon Girl (TV film)
2012 Grassroots
O(d)puštění
2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
Proposition, The
Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz
2010 Helpless
To Be Friends
Vždy připraven!
2008 Surfařská svoboda
2007 Přežij!
To, co dýchám
2006 Community Service (TV film)
My dva a křen
2004 Bez mobilu ani ránu (TV film)
Riskni to s Polly
2003 These Guys (TV film)
Vítejte v džungli
2002 L.A.X.
Scream at the Sound of the Beep
2001 Close to Home (TV film)
1999 Lucid Days In Hell
1998 Whacked

TV seriály

2018 Strange Angel (TV seriál)
Dance of the Earth (E05)
12 opic (TV seriál)
The Beginning: Part 2 (S04E11)
The Beginning: Part 1 (S04E10)
Demons (S04E08)
další epizody (10)
2017 12 opic (TV seriál)
Witness (S03E10)
Thief (S03E09)
Masks (S03E08)
další epizody (9)
2016 12 opic (TV seriál)
Vzpomínky na budoucnost (S02E13)
Prolitá krev (S02E12)
Vzkříšení (S02E11)
další epizody (10)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Boj o pevnost (S01E04)
další epizody (4)
Con Man (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Damned If You Do... (S02E01)
Vlčí mládě (TV seriál)
Creatures of the Night (S05E01)
2014 Gotham (TV seriál)
The Mask (S01E08)
The Originals (TV seriál)
A Closer Walk with Thee (S01E20)
An Unblinking Death (S01E19)
Moon Over Bourbon Street (S01E17)
další epizody (7)
Vlčí mládě (TV seriál)
Víc škody než užitku (S03E14)
Opory (S03E13)
2013 The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
The River in Reverse (S01E08)
Fruit of the Poisoned Tree (S01E06)
další epizody (5)
Skladiště 13 (TV seriál)
Instinkt (S04E15)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Route 66 (S09E05)
2012 Revoluce (TV seriál)
Sex a drogy (S01E06)
Franklin a Bash (TV seriál)
Last Dance (S02E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Na volném moři (S03E03)
Strážce pořádku (TV seriál)
Thick as Mud (S03E05)
The Devil You Know (S03E04)
Harlan Roulette (S03E03)
další epizody (4)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Gold Job (S04E16)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Home Again (S04E14)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Enemy of My Enemy (S05E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kdo se směje naposled (S10E04)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Stalker Chronicles (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Konec epochy (S04E19)
Zeď (S04E18)
Umění klamu (S04E17)
další epizody (5)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrý odhad (S02E09)
Dark Blue (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Table Read (S07E09)
The Reunion (S07E03)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Middleman, The (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Muž, jenž začal z ničeho (S02E11)
Na doživotí (TV seriál)
Firma na zázraky (S02E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Monster Movie (S04E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Undercover (S09E15)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
Tráva (TV seriál)
Shit Highway (S03E04)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Four Kings (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
B-12 (E10)
The Game (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Atlantic City (S02E08)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Zapalovač za trest (S01E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Velká vražda na hlavním nádraží (S02E02)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
The Wrong Coast (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přepadení (S02E16)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a výpadek proudu (S03E03)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Shame (S03E05)
Ambition (S02E13)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pomsta matce (S02E22)
2002 American Dreams (TV seriál)
MDs (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední kapka (S03E01)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Alice už dávno nešišlá (S03E20)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zaplavená (S06E03)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
...Or Just Look Like One (S01E03)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Grief (S08E14)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Remember WENN (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Dokumentární

2003 R3

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Stalker Chronicles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace