foto

Nana Katase

  • nar. 11.11.1981 (38 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Koinowa: Konkacu cruising
2016 Chihoshi wo Kau Onna (TV film)
HK Hentai Kamen Abnormal Crisis
2015 Hoshin (TV film)
Já, hrdina
2014 Dr. Nurse Aid (TV film)
Kuragehime
2013 Nirjú šósecuka: Serialist
Superúchyl
2012 Arakawa Under the Bridge
Jamikin Ušidžima-kun
2011 Bokura hoshikuzu no dansu (TV film)
Jîn warutsu
2010 Gekijoban Trick: Reinosha Battle Royale
Saibancho! Koko wa Choeki 4 nen de Dodesuka
Zettai nakanai to kimeta hi: Kinkjú special (TV film)
2009 Choshokutei (TV film)
Nidžusseiki šónen saišúšó: Bokura no hata
Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
2008 Average (TV film)
Miracle Voice (TV film)
Nidžusseiki šónen
2007 Kimi ni shika kikoenai
Sennyu Keiji Ranbo 2 (TV film)
2006 Saikai (TV film)
Zápisník smrti: Poslední jméno
2001 Reisei to džónecu no aida
1999 Great Teacher Onizuka Special (TV film)

TV seriály

2020 Karera o mireba wakaru koto (TV seriál)
2019 Hakui no senši (TV seriál)
Kore wa keihi de očimasen! (TV seriál)
Zettai seigi (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
2017 Tsubaki Bunguten (TV seriál)
2016 Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu 2 (TV seriál)
2015 Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
Keibuho Sugijama Šintaró (TV seriál)
Onna Michi (TV seriál)
2014 Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
Owakon TV (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
2013 35 sai no kókósei (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
2012 Kaeru no ôjosama (TV seriál)
Tokumei Tantei (TV seriál)
2011 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Gaikókan Kuroda Kósaku (TV seriál)
Ikemen desu ne (TV seriál)
2010 Hanmá seššon (TV seriál)
Jamikin Ušidžima-kun (TV seriál)
Nakanai to kimeta hi (TV seriál)
Puro gorufâ Hana (TV seriál)
2009 Gōsuto furenzu (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Uta no Onii-san (TV seriál)
2008 Bloody Monday (TV seriál)
Hokaben (TV seriál)
2007 Abarenbó mama (TV seriál)
Jigoku no sata mo yome shidai (TV seriál)
2006 Kobayakawa Nobuki no Koi (TV seriál)
Teppan shôjo akane!! (TV seriál)
2005 Fukigen na Gene (TV seriál)
Jukunen Rikon (TV seriál)
2004 Rasuto kurisumasu (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2002 プリティガール (TV seriál)
2001 2001 no otoko un (TV seriál)
Dekičatta kekkon (TV seriál)
2000 Hanamura Daisuke (TV seriál)
Shinjuku Boso Kyukyutai (TV seriál)
1999 Kóri no sekai (TV seriál)
Tengoku no kiss (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky