foto

Alycia Debnam-Carey

  • nar. 19.7.1993 (24 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Alycia Jasmin Debnam-Carey. Narodila se a vyrůstala v Sydney, Austrálie. Odmaturovala v roce 2011 z Newtown High School of the Performing Arts, kde byla bubeník. Měla výtečný prospěch a získala mnohá ocenění, dostala se mezi 40 hudebníků, kteří pracovali na projektu s Berlinskou Filharmonií.

Herectví se věnuje od osmi let. Vyskytovala se v menších televizních pořadech jako Martha's New Coat, Dance Academy, McLeod's Daughter a dalších. Svou cestu do Hollywoodu započala při své první cestě do USA když jí bylo 18 a účastnila se soutěže s dalšími šesti mladými australskými herci o role v TV pilotech.

Od té doby se prosadila i ve velkých filmových produkcích jako Into the Storm. A k tomu ztvárňuje velké role v mnoha krátkých filmech v Austrálii a v roce 2013 získala hlavní roli ve TV filmu The Devil's Hand. Hrála i v neodvysílaném pilotu seriálu od AMC Galyntine, který se však nedočkal uvedení.

Od roku 2014 se Alycia objevila v druhé sérii seriálu The 100, kde hraje velitelku Grounders Lexu. Poté získala jednu z hlavních rolí ve spin offu The Walking Dead, Fear the walking dead.

Eržik "Eržik" Křik

Herecká filmografie

Filmy

2016 Liked (TV film)
Unfriend
2014 Galyntine
The Devil's Hand
V oku tornáda
2008 Dream Life (TV film)
2003 Martha's New Coat

TV seriály

2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Children of Wrath (S03E08)
další epizody (9)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
U skomírajícího ohně (S02E13)
další epizody (15)
The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Thirteen (S03E07)
Bitter Harvest (S03E06)
další epizody (7)
2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Dobrý člověk (S01E06)
Kobalt (S01E05)
Co se nevytratí (S01E04)
další epizody (6)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
Resurrection (S02E13)
další epizody (9)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace