Reklama

Reklama

Během jediného dne je město Silverton zpustošeno nebývalým náporem tornád. Celé město je vydáno na milost a nemilost nevypočitatelným smrtonosným větrným smrštím a podle předpovědí má to nejhorší ještě přijít. Většina lidí hledá bezpečný úkryt, zatímco jiní utíkají k větrnému víru a sledují, jak blízko k tornádu se dostane lovec tornád, aby pořídil snímek, který se podaří jen jednou za život. Příběh je natočen očima a objektivy profesionálních lovců tornád, amatérů hledajících vzrušení a odvážných obyvatel města. Film V oku tornáda vás vrhne přímo do oka větrné smršti a prožijete ty nejextrémnější podmínky, jaké nám matka Příroda dokáže připravit. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (457)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Vtahující zvuk v perfektním Atmos ozvučení jsou největšími klady filmu. Člověk má pocit, že mu fučí u ucha a mrskají ho kroupy do obličeje. Kazí to však ospalí herci (Armitageův charismatický bas to nespasí) a naprostá nevyváženost seriózních a humorných scén. V jednu chvíli tak sledujete trikově velice zdařilou scénu masivní destrukce doprovázenou celkem věrohodnými emotivními reakcemi prchajících a následuje rádoby vtipná scéna s dvěma ožralými debílky. [Kino, Dolby Atmos] ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Znám jenom dva filmy s touto tématikou, ale skoro po 20 letech od filmu Twister přijít s tímto, to jako mysleli tvůrci vážně? Ačkoliv je Twister skoro o 20 starší, tak je úplně někde jinde a to kvalitou i příběhem. Navíc úplně poslední scéna snižuje celkový pocit z filmu. Pokus o vtip teda moc nevyšel. --- Rozpočet / výdělek: $50 / 161 milionů < 3,22 > násobek rozpočtu. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nulové budovanie atmosféry. Naozaj som nepostrehol náznak snahy o jej gradovanie, k tomu si pripočítajte fakt nevýrazné postavy a výsledok nestojí skutočne za veľa. Chcel som dať Into the Storm tri hviezdy, ale práve mi doplo, že neviem ani za čo mu dať dve, tak nakoniec skončíme pri jednej za vizuálnu stránku filmu, ktorá, čo je prekvapivé, pri ručnej kamere, nepôsobí vôbec roztrasene. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Teda popravdě nic moc. Nic extra, děj je chabý (i střih a kamery), obyčejný, herci také. Chvílema nepříjemný, jako když vám něco vletí do oka. Světlou stránkou byla chvíle, kdy auto proplouvalo okem tornáda a vystoupalo nad mraky, kde vykouklo sluníčko, jinak průměr a z některých dialogů se mi dělalo šoufl. Lepší dvě. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ááááááá, strašná nuda. Steven Quale si po vcelku šikovnom a dôstojnom uzavretí série Nezvratný osud povedal, že za 40 miliónov nakrúti nový Twister pre nové desaťročie... a kruto pohorel. Jeho filmu chýba švih a skvelé adrenalínové tempo parádneho filmu Jana de Bonta. Chýbajú mu však i zaujímavé efekty a sympatické postavy. Zrejme si povedal, že Richard Armitage je vďaka Thorinovi z Hobitov v tej dobe nesmierne populárny a utiahne svoj vlastný film. Nebol. A neutiahol. Kasting je strašne matný, scenár nezaujímavý, trikové scény mdlé, nebavili ma (ale auto super). O 4 roky staršie The Hurricane Heist bolo výdatnejšie. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (7)

  • Původní název filmu zněl Black Sky. (BLANIK.)
  • Ve scéně, kdy má ředitel Thomas Walker (Scott Lawrence) na začátku příběhu proslov před školou, bylo využita jeho podobnost s Barackem Obamou. Prostředí vypadalo jako volební pult a herec tak zahrál i některé jeho pohyby, úsměv a mračení, když začalo pršet. (Terva)
  • Automobil Titus vytvořil výtvarník David Sandefur. Celé vytvořené zařízení bylo uloženo na podvozek pickupu Dodge. (Terva)

Související novinky

Gerard Butler poletí do vesmíru

Gerard Butler poletí do vesmíru

15.04.2014

U Warner. Bros teď frčí obří destrukce. Po květnovém setkání s novou Godzillou se na začátku srpna ocitneme V oku tornáda, nejspíš to ale bude jen předkrm k dalšímu katastrofickému velkofilmu, který… (více)

Reklama

Reklama