foto

Stephen Louis Grush

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Palmer
2020 Vyšinutý
2015 Oko za oko
2014 Catch Hell
NightLights
2012 Za každou cenu!
2008 Expres

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Matthew 5:9 (S06E06)
Spies & Lies (S06E05)
2018 Psychiatr (TV seriál)
Hildebrandt's Starling (S01E05)
2016 Rectify (TV seriál)
Pineapples in Paris (S04E05)
Go Ask Roger (S04E04)
Bob & Carol & Ted Jr. & Alice (S04E03)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
What Puts You on That Ledge (S02E16)
2014 Gracepoint (TV seriál)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Smyčka se utahuje (E12)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Murder in GreekTown/High School Confidential (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky