foto

Victor Manso

  • nar. Caracas, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Classroom 6
2012 Brainwashed a True Story
1966 Todo sol es amargo

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Tropic of Cancer (S05E04)
El Puente (S05E03)
2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Forty-Seven (S03E03)
Tým Škorpion (TV seriál)
Plight at the Museum (S03E05)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Výstřel ve tmě (S06E18)
2014 Gang Related (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Goliath (S02E08)

Dokumentární

2012 Zločinecká impéria (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Blueprint Trace

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Blueprint Trace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace