foto

Victor Manso

  • nar. Caracas, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 At The End Of The World
2014 Classroom 6
2012 Brainwashed a True Story
1966 Todo sol es amargo

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Obratník Raka (S05E04)
Most (S05E03)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Forty-Seven (S03E03)
Tým Škorpion (TV seriál)
Plight at the Museum (S03E05)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Výstřel ve tmě (S06E18)
2014 Gang Related (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Goliath (S02E08)

Dokumentární

2012 Zločinecká impéria (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Blueprint Trace

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Blueprint Trace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky