Reklama

Reklama

Tým Škorpion

(seriál)
USA, (2014–2018), 65 h 27 min (Minutáž: 39–63 min)

Hrají:

Elyes Gabel, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas, Emily Robinson, Erick Avari, Robert Patrick, Joel Gretsch, Anthony Skordi, Andy T. Tran, Jadyn Wong (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(93)

Jmenuje se Walter O'Brien a má čtvrté nejvyšší IQ, které kdy bylo změřeno – 197. Einstein měl 160. Když mu bylo 11, zatkla ho FBI, za to, že hacknul počítače NASA, aby si stáhl plány raketoplánů, které si chtěl pověsit na zeď. Nyní vede tým geniálních podivínů. Pracují pro Ministerstvo vnitřní bezpečnosti a díky svým znalostem dokážou překazit hrozby, které ohrožují svět. Říkají si Tým Škorpion.
Jsou čtyři a dohromady mají IQ vyšší než 700. Toby je behaviorista, rozumí řeči těla a dokáže předvídat chování; Sylvester je chodící kalkulačka a je posedlý statistikami; Happy je zázračná inženýrka, která dokáže sestrojit, opravit nebo otevřít cokoli; a Walter je machr na počítače.
Zatímco se ale členové týmu cítí dobře v přítomnosti jeden druhého, sociální vztahy mimo jejich kruh je uvádějí do rozpaků. Musejí se tedy spolehnout na pomoc prakticky myslící servírky Paige Dineenové, jejíž syn rovněž vykazuje neobvyklou inteligenci a nadání. Tým Škorpion řídí agent Gallo, který je jejich vládní spojkou. Společně jsou Tým Škorpion. (AXN)

(více)

Recenze (50)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Príjemný seriál, aký sme tu ešte nemali. Troška mi to pripomína (Num3bers). Tu ale narozdiel od ostatných seriálov sa nestretávame s jedným inteligentom medzi policajnými zložkami, ale so 4 výbornými postavami. Samostatne by však tieto charaktery neustáli svoj samostatný seriál a preto vysoko hodnotím voľbu vložiť všetky charaktery do jedného. Herecké výkony sú solídne, kamera ničím neprekvapí ale ani neurazí. Jediné, čo na mňa naozaj pôsobí mierne odpudivo, sú v niektorých prípadoch nesprávne zvládnuté efekty (pocit, že je tam zelené plátno) a niektoré za vlasy pritiahnuté rozuzlenia. Ale ako príjemný, oddychový seriál môžem vrelo doporučiť. 65% ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Zatím na poctivých třech kvůli zábavnosti a týmu, který se vysmívá stereotypům běžného myšlení. Ano, řešení případů jsou kolikrát šílená, ale je to něco, co se v tomhle případě celkem očekává, protože už pilot dává jasně najevo, že na vážnou notu se tu moc hrát nebude. Je to taková Xena konceptu "špičkový tým pomáhá tam, kde klasické metody nefungují". Princezna bojovnice taky dávala jasně najevo, že se minimálně polovinu stopáže nebere moc vážně a Scorpion je na tom podobně. ()

Reklama

Mraxis 

všechny recenze uživatele

Takhle znechucený jsem už dlouho nebyl. Většinou se snažím horším projektům vyhýbat a tak lituji dne kdy jsem se rozhodl, že si pustím díl seriálu Scorpion bez předchozí konzultace s ČSFD. Příšerná konina plná nesmyslů, klišé a americké propagandy. Nevěrohodné herecké výkony, hloupý scénář o bandě géniú, kteří se chovají a přemýšlejí jako banda pitomců. Od odpadu to dělí opravdu jen ten fakt že jsem se jednou nebo dvakrát pousmál. Rozhodně nejhorší seriálový pokus, co jsem tenhle rok viděl. 20% ()

Berty00 

všechny recenze uživatele

No už na začiatku dejstva sme sa dozvedeli že hlavná postava ma IQ 197...No aj s takýmto IQ to je slabá odroda Sheldona Coopera(The Big Bang Theory)..Zhromaždí organizáciu géniov tak preečo tam nieje Sheldon ?!?!.Samotný seriál je dosť taký ani nemastný ani nie slaný...Ale istými chvílami sa pýtate otázky typu : Dá sa to ? Nedá sa to ? Existuje to ? Neexistuje to ?..... ()

CaladanChmur odpad!

všechny recenze uživatele

Dal jsem odpad,i když profesionálně je to tak na průměr...Jenže když mi rejža naznačuje.."buď zticha,a nerýpej protože jsi obyčejný nevzdělaný hlupák a jestli to nejsi zrovna ty,tak zbytek populace ( teda kromě O Briena) je 100%".. .tak potom musím dát odpad ( a kdyby to šlo.. dal by jsem hvězdu pod úroveň odpadu).PLUSY "...tohoto filmu...1, občas se dozvíte něco z fyziky a matematiky..2, celkem dobrý casting 3,celkem dobrý a přitažlivý nápad 4,schopnost seriálu vypnout vaši soudnost na minimum.. a tudíž se dokážete odreagovat... MÍNUSY tohoto filmu 1,neskutečná vychcanost odvolávat se na isnpiraci skutečnou osobou..(nebudu nic říkat...dohledejte si sami..kolikrát dotyčný zachranuje svět.. či jak moc je to přiblíženo kromě jména skutečnosti) 2,rok 2014-2018 a tady máme připosraný patetismums a hrdinství američanů...těch obyčejných dříčů ( myslím tím agenty,armádní složky a policajty dohromady) v takové míře,že i kdyby na všech spartakiádách každý mával českou a ruskou vlajkou,tak tohle nikdy nepřebijí. 3,to jak dramaturg či scénarista předpokládá demenci diváků...tak strašně do očí bijících nelogičností,které ani sebevyhoněnější grupa géniů nedokáže nenápadně vysvětlit...to se jen tak nevidí....( nebudu spoilovat....ale agent "Gejb" a jeho telefon,který stačí zvednout a říct po oznámení .. tady agent wxyz že chci nákladní vrtulník,....uzavření ulic napříč NY...a další prkotiny ..to je fakt na mě moc... Občas se opakuji,ale když vidím...jaké sračky dokáží stvořit dospělí lidé a není jim při tom trapně...tak nemám jinou možnost.Prosím TV celého světa.. nekupujte ani pilotní díly podobných sraček.. jen ztrácíte peníze a jméno a váš posraný první nákup umožnuje podobným neschopům jako je ta skupinka rádoby režiserů.. si honit trika na FB.... ve zkratce...odkoukávám to v práci protože je mi jedno jestli nevidím třeba 5 minut drsné akční zápletky,...ale ani omylem by jsem u toho nevydržel celý počet minut doma na gauči.. še by jsem spát... Kdo tomu dává víc jak 3 hvězdy je bud ožralý,nebo zaplacený a nebo opravdu traged... ()

Galerie (772)

Zajímavosti (7)

  • Herci sú si rovnako blízki ako ich seriálové postavy a aj mimo natáčania spolu trávia veľa času. (challik)
  • Jadyn Wong, představitelka Happy, řekne v každé epizodě: "Not good" (česky: "To není dobré"). (JimNorton)

Reklama

Reklama