foto

Jacek Poniedziałek

  • nar. 6.8.1965 (55 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Já teď lžu
2018 Éter
2017 Srdce lásky
2016 Satan přikázal tančit
2015 Zrnko pravdy
2014 Cizí těleso
Sousedi
2011 Italiani
Varšavská bitva 1920
2009 Druhá strana mince
2008 Boisko bezdomnych
Warsaw Dark
2004 Trzeci
2003 Przemiany
2000 Moja Angelika

TV seriály

2021 Chyłka - Inwigilacja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
2018 Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
Bez strachu (S05E08)
další epizody (9)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2015 Pakt (TV seriál)
Dzień sądu (S01E06)
Odkrycie (S01E05)
Zstąpienie (S01E03)
další epizody (5)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 4 (S02E04)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Hela w opałach (TV seriál)
Talent nie do opisania (S04E15)
Awaria (S04E14)
Mała dorosła (S04E13)
další epizody (13)
2009 39 i pół (TV seriál)
Wirus anarchii (S02E12)
Niania (TV seriál)
Ryzykowna inwestycja (S08E19)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Obca w mieście (S11E17)
2008 39 i pół (TV seriál)
Katastrofa (S01E12)
Anarchia (S01E02)
2007 Ekipa (TV seriál)
Wiem, że nic nie wiem (E07)
Wolne media (E06)
Najwyższy nakaz (E02)
Magda M. (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (7)
2006 Mrok (TV seriál)
Nie wszystko można kupić (E03)
Magda M. (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 12 (S03E12)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (10)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky