foto

Adam Ferency

  • nar. 5.10.1951 (68 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na bank się uda
2018 Studená válka
2016 Za modrými dveřmi
2015 Excentrici
2013 Vedlejší účinky (TV film)
2012 Big Love
2011 80 milionů
Varšavská bitva 1920
2009 Piksele
2008 Limousine
Warsaw Dark
2006 Jasminum
Palimpsest
2003 Konec prázdnin
Pornografie
2002 Eukalyptus
2000 Enduro Bojz
Odwrócona góra albo film pod strasznym tytułem
1999 Fuks
Ohněm a mečem
Operacja "Koza"
Podróz do Moskwy (TV film)
Torowisko
1998 Złoto dezerterów
1997 Dzieci i ryby
Musisz życ
Nocne graffiti
1995 Kamień na kamieniu
Plukovník Kwiatkowski
Ďábelské učení
1993 Czlowiek z...
Rozmowa z człowiekiem z szafy
1992 Moskwa: Pietuszki
1991 Pohřeb bramboru
1990 Jan Kiliński (TV film)
Kanalia
Rozloučení s podzimem
1989 Dondula (TV film)
Kainovo znamení
1988 Cyrk odjezdza
1987 Náhoda
Weryfikacja
Zygfryd
1986 Bodamské jezero
1985 Bez konce
Hamlet we wsi Glucha Dolna (TV film)
O-bi, O-ba - Zánik civilizace
Rośliny trujące (TV film)
Zabawa w chowanego (TV film)
1984 111 dni letargu
1983 Nadzór
Odwet
Planeta krawiec
1982 Matka Králů
Výslech
1981 Horečka
Naivní otázky
Člověk ze železa
1980 Ukryty w słońcu
1979 Provinční herci
1978 Koty to dranie (TV film)
1977 Akce u Arzenálu
Konkurs na život
Nedělňátka (TV film)

TV seriály

2020 Temné lesy (TV seriál)
Motyw (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (6)
2019 Motyw (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2017 Miasto skarbów (TV seriál)
Gracze. Epilog (E13)
Coś się kończy (E12)
Planty o świcie (E11)
další epizody (12)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Więzienie (S02E11)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
další epizody (11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Taka spokojna niedziela (S05E09)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Gorący temat (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
1986 Zmiennicy (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
Przyjaciele (TV seriál)
1976 07, hlaste se! (TV seriál)
Polskie drogi (TV seriál)
1953 Teatr telewizji (TV seriál)

Dokumentární

1983 Senzace 20. století (TV seriál)
1982 Avant la bataille

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky