foto

Janne Virtanen

  • nar. 25.7.1967 (50 let)
    Raisio, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
2015 Naše příběhy
2014 Nahoru dolů
2012 Král krys
2009 Kulkutauti
Toinen jalka haudasta
2008 Bouřlivák
Päätalo
Rozkaz
2006 Mrazivé město
2005 FC Venuše
Koti-ikävä
Zamrzlá země
2001 Young Love
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1993 Romanovin kivet
Viiniä, rakas äiti (meidän on vielä rokattava) (studentský film)
1991 Lampi (studentský film)
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut

TV seriály

2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 2/2 (S01E11)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Nainen järvessä 2/2 (S01E09)
další epizody (10)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
Pinja Ripusuo (E02)
Jari Wahlsten (E01)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
Kumman kaa (TV seriál)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Ratikka-Raimo (TV seriál)
1998 Pelastajat (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Lämminveriset (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1994 Kultainen salama (TV seriál)

Dokumentární

2012 Lauran matkakuvia: Tukholma (TV seriál)
2007 Viihteen 50 (TV seriál)

TV pořady

2013 Hell's Kitchen Suomi (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2004 Liemessä (TV pořad)
2002 Elixir Sport (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
Suuri seikkailu (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1992 Speden spelit (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1995 Kotikatu (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Uusi päivä (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace