foto

Bryony Afferson

  • nar. 9.3.1983 (36 let)
    Barnsley, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Elle
2009 Cacciatore di uomini, Il (TV film)

TV seriály

2013 Otec Brown (TV seriál)
Kladivo boží (S01E01)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Walking the Dogs (S01E08)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Záhada Anubisova domu (TV seriál)
Luther (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Unsafe (S01E04)
2008 Přežít! (TV seriál)
2005 Totally Frank (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace