foto

Lawrence Block

  • nar. 24.6.1938 (80 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Mezi náhrobními kameny - kniha
2007 Falešná identita - povídka
1987 Lupič - kniha
1986 8 miliónů způsobů jak zemřít - kniha
1973 Nightmare Honeymoon - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Moje borůvkové noci

TV seriály

2005 Tilt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace