foto

Johanna von Koczian

  • nar. 30.10.1933 (85 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Die Landärztin - Entscheidung des Herzens (TV film)
Die Landärztin - Vergissmeinnicht (TV film)
2011 Die Landärztin - Schicksalswege (TV film)
2010 Die Landärztin - Um Leben und Tod (TV film)
2009 Die Landärztin - Schleichendes Gift (TV film)
2008 Die Landärztin - Ein neues Leben (TV film)
2007 Die Landärztin - Aus heiterem Himmel (TV film)
Die Landärztin - Der Vaterschaftstest (TV film)
2006 Die Landärztin - Diagnose Tollwut (TV film)
Pod bílými plachtami: Druhé jaro (TV film)
2005 Die Landärztin (TV film)
Loď snů - Omán (TV film)
2001 Rozvod s překážkami (TV film)
2000 O Palmenbaum (TV film)
1998 Single Bells (TV film)
1987 Höchste Eisenbahn (TV film)
Tatort - Gegenspieler (TV film)
1986 Sterne schwindeln nicht, Die (TV film)
Tatort - Tod auf Eis (TV film)
1981 Das waren noch Zeiten - Kleine Geschichten von Kalke & Söhne (TV film)
1979 Die großen Sebastians (TV film)
Wo die Liebe hinfällt (TV film)
1977 Sanfter Schrecken (TV film)
1975 Don Juan in der Hölle (TV film)
1971 Die Frau ohne Kuß (TV film)
Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli
1968 Was Ihr wollt (TV film)
1967 Jacobowsky und der Oberst (TV film)
Jetzt schlägt's 13 (TV film)
Nach der Entlassung (TV film)
1966 Oh, diese Geister (TV film)
Spätsommer (TV film)
1965 Das Liebeskarussell
Mrs. Cheney's Ende (TV film)
1964 Minna von Barnhelm (TV film)
1963 Mirandolina (TV film)
1962 Straße der Verheißung
1961 Die Ehe des Herrn Mississippi
Ländliche Werbung (TV film)
Unser Haus in Kamerun
1960 Agatha, laß das Morden sein!
Heldinnen
Tréma
1959 Bezaubernde Arabella
For the First Time
Jacqueline
Menschen im Netz
1958 Konečná stanice lásky
My, zázračné děti
Petersburger Nächte
1957 Viktor und Viktoria

TV seriály

2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 Unter weissen Segeln (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
1994 Gletscherclan, Der (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
1978 Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
1975 Hoftheater (TV seriál)
1973 Reise nach Mallorca, Die (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace