foto

Johanna von Koczian

  • nar. 30.10.1933 (87 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Loď snů - Omán (TV film)
2001 Rozvod s překážkami (TV film)
2000 O Palmenbaum (TV film)
1998 Single Bells (TV film)
1987 Höchste Eisenbahn (TV film)
Tatort - Gegenspieler (TV film)
1986 Sterne schwindeln nicht, Die (TV film)
Tatort - Tod auf Eis (TV film)
1981 Das waren noch Zeiten - Kleine Geschichten von Kalke & Söhne (TV film)
1979 Die großen Sebastians (TV film)
Wo die Liebe hinfällt (TV film)
1977 Sanfter Schrecken (TV film)
1975 Don Juan in der Hölle (TV film)
1971 Die Frau ohne Kuß (TV film)
Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli
1968 Was Ihr wollt (TV film)
1967 Jacobowsky und der Oberst (TV film)
Jetzt schlägt's 13 (TV film)
Nach der Entlassung (TV film)
1966 Oh, diese Geister (TV film)
Spätsommer (TV film)
1965 Das Liebeskarussell
Mrs. Cheney's Ende (TV film)
1964 Minna von Barnhelm (TV film)
1963 Mirandolina (TV film)
1962 Straße der Verheißung
1961 Die Ehe des Herrn Mississippi
Ländliche Werbung (TV film)
Unser Haus in Kamerun
1960 Agatha, laß das Morden sein!
Heldinnen
Tréma
1959 Bezaubernde Arabella
For the First Time
Jacqueline
Menschen im Netz
1958 My, zázračné děti
Petersburger Nächte
1957 Konečná stanice lásky
Viktor und Viktoria

TV seriály

2013 Venkovská lékařka (TV seriál)
Vergissmeinnicht (E10)
Entscheidung des Herzens (E09)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Tanz mit dem Teufel (S16E09)
2011 Venkovská lékařka (TV seriál)
Schicksalswege (E08)
2010 Venkovská lékařka (TV seriál)
Um Leben und Tod (E07)
2009 Venkovská lékařka (TV seriál)
Schleichendes Gift (E06)
2008 Venkovská lékařka (TV seriál)
Ein neues Leben (E05)
2007 Venkovská lékařka (TV seriál)
Der Vaterschaftstest (E04)
Aus heiterem Himmel (E03)
2006 Venkovská lékařka (TV seriál)
Diagnose Tollwut (E02)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Druhé jaro (E06)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
Die Landärztin (E01)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Masken (S07E13)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
1994 Gletscherclan, Der (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
1978 Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
1975 Hoftheater (TV seriál)
1973 Reise nach Mallorca, Die (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)

Divadelní záznam

1963 Wie es Euch gefällt (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)