foto

Gerd Baltus

  • nar. 29.3.1932
    Brémy, Německá říše
  • zem. 13.12.2019 (87 let)
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Místo činu - Psáno krví (TV film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Tygří oko lépe vidí (TV film)
2002 Zweikampf (TV film)
2001 Du oder keine (TV film)
Ehemänner und andere Lügner (TV film)
Osmý smrtelný hřích (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
Gaukler der Liebe (TV film)
1997 Ein Schutzengel auf Reisen (TV film)
1996 Beckmann und Markowski - Im Zwiespalt der Gefühle (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliche Küsse (TV film)
Schwurgericht - Angst! (TV film)
1994 Fünf Millionen und ein paar Zerquetschte (TV film)
1993 Das Traumschiff - Südafrika (TV film)
1992 Männer vom K3 - Ein ganz alltäglicher Fall, Die (TV film)
1991 Erbschaft, Die (TV film)
Himmelsschlüssel
Lila Weihnachtsgeschichte, Die (TV film)
1986 Käthe Kollwitz
Wahlergebnis, Das (TV film)
1985 Bittere Ernte
Dva nosáči a video
Mit Axel auf Achse (TV film)
Mord im Spiel (TV film)
1984 Das Traumschiff - Der Heiratsschwindler/Frau Schliemann und das Abenteuer/Der Kinderfeind (TV film)
Er-Götz-liches (TV film)
Heute und damals (TV film)
1983 In der Sackgasse (TV film)
1982 Das Traumschiff - Der schüchterne Liebhaber/Ein Mann für Mama/Seenot und Magenbitter (TV film)
Zubringer, Der (TV film)
1981 Kennwort Schmetterling (TV film)
Magnetiseur, Der (TV film)
System Ribadier (TV film)
1980 Ein Abend mit Labiche (TV film)
Leute wie du und ich (TV film)
1979 Drei Freundinnen (TV film)
Jubilarin, Die (TV film)
Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1978 ...von Herzen mit Schmerzen (TV film)
Das Männerquartett
Eine Dummheit macht auch der Gescheiteste (TV film)
Kinderparty (TV film)
Soukromé sanatorium
1976 Taxi 4012
1975 Insel der Krebse, Die (TV film)
Tristan (TV film)
1974 Arme klauen nicht (TV film)
Ein ganz perfektes Ehepaar (TV film)
1973 Der Hausmeister (TV film)
Du stirbst nicht allein - Ein deutscher Kriegspfarrer in Paris (TV film)
Liebe leidet mit Lust (TV film)
Tod auf der Themse (TV film)
1972 Der Held (TV film)
Nicht nur zur Weihnachtszeit (TV film)
1971 Das Herz aller Dinge (TV film)
Die Anarchisten (TV film)
Wie ich ein Neger wurde
1970 Ferdinand Graf von Zeppelin - Stunde der Entscheidung (TV film)
Täter auf der Spur - Froschmänner, Dem (TV film)
1969 Das Trauerspiel von Julius Caesar (TV film)
Der vierte Platz (TV film)
Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)
Rotmord (TV film)
1968 Komm nur, mein liebstes Vögelein
Madame Legros (TV film)
1967 Willst Du nicht das Lämmlein hüten? (TV film)
1966 Begründung eines Urteils (TV film)
Die Welt des Wassers (TV film)
Ich suche einen Mann
Im Jahre Neun (TV film)
Schloß, Ein (TV film)
Wundersame Schustersfrau, Die
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film)
Die echten Sedemunds (TV film)
Krev Wälsungů
1964 1913 (TV film)
Auftritt Frank Wedekind (TV film)
Karl Sand (TV film)
Tote ohne Begräbnis (TV film)
1963 Antonius und Cleopatra (TV film)
1962 Die Soldaten (TV film)
1961 General Quixotte (TV film)
Teufel ist los, Der (TV film)
1958 Der Fall de la Roncière (TV film)

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Einer trage des anderen Last (S13E38)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mutterglück (S11E36)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Lug und Trug (S01E18)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
Bezesné noci (S05E02)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Todesbande (S01E556)
2002 Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Die Seherin (E14)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Blutwurst und Weißwein (S03E02)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mord hinterm Deich (S01E363)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (S01E310)
1994 Drei Mann im Bett (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Der Fotograf oder Das Auge Gottes (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Justitias kleine Fische (TV seriál)
Lorentz & Söhne (TV seriál)
1987 Wartesaal zum kleinen Glück (TV seriál)
1986 Alles was Recht ist (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Lauter Glückspilze (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Teufels Großmutter (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Wert des Lebens (S01E18)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
War was, Rickie? (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Der Fahnder (TV seriál)
Die Lehmanns (TV seriál)
Tiere und Menschen (TV seriál)
Zwei schwarze Schafe (Geschichten aus Kalmüsel) (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
Konsul Möllers Erben (TV seriál)
Levin und Gutman (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
Zauberhaftes Biest, Ein (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1978 Geschichten aus der Zukunft (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Sterne für den Orient (S01E93)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
Partner gesucht (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Transit ins Jenseits (S01E69)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Zwischen den Flügen (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Les aventures du capitaine Luckner (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Der Idiot (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky