foto

Cole Jensen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Enlightened
Framed: The Adventures of Zion Man
2015 The Dog Who Saved Summer
Volební výsledky
2009 Umění lhát

TV seriály

2015 Daredevil (TV seriál)
Shadows in the Glass (S01E08)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Christmas Break (S02E11)
2010 Obhájci (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Do Moskvy, a rychle (S06E09)

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace