Reklama

Reklama

Comedy Bang! Bang!

(pořad)
všechny plakáty
Komedie / Talk-show
USA, 2012, 30 min

Účinkují:

Andy Daly, Zach Galifianakis, Will Forte, Amy Poehler, Jon Hamm, Andy Richter, Michael Cera, Paul F. Tompkins, Seth Rogen, Bob Odenkirk, Casey Wilson, Will Arnett, Topher Grace, Paul Rudd (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Populární rádiový podcast Scotta Aukermana a Reggieho Wattse si po několika letech konečně našel cestu i na televizní obrazovky a rozhodně nebyl ochuzen o to, co mu nejlépe sluší. Rozhovory s celebritami, bláznivé skeče, hudební čísla a reklamy. Prostě talk show tak dobrá, že byste ji zbouchli... a to dvakrát. (Brousitch)

Recenze (1)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Falešná komediální talk-show, ve které se známí komikové a herci střídají stejně časo, jako ujeté vtipy. Málokdy název pořadu perfektně vystihuje jeho styl, ale Comedy Bang! Bang! k tomuto komediálnímu klenotu přesně pasuje. Tvůrci těží z parodie na talk-show maximum a neomezují se tradicemi formátu a vedle rozhovorů nabízí mnoho skečových scének více či méně souvisejících se zbytkem pořadu. Dynamika mezi moderátory a hosty je vždy skvělá a plynulá a je vidět, že se všichni dobře baví a to samé bude platit i pro vás, neboť Comedy Bang! Bang! je opravdu pecka, která jakmile vás chytne, tak už nepustí. ()

Reklama

Reklama