foto

Laura Ashley Samuels

  • nar. 29.8.1990 (30 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 1 Night in San Diego
2018 Kill Game
2017 Walk of Fame
2016 Barrio Tales 2
2015 The Life Lessons of William Gwilliam
2014 Dumbbells
2013 April Apocalypse
Vražedné krásky (TV film)
2011 Getting That Girl
Vyměřený čas
2010 Monster Heroes
The Final

TV seriály

2017 Workaholics (TV seriál)
Party Gawds (S07E10)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál) - herec, a.z.
Bílé Vánoce (S07E09)
Já jsem tady pán (S07E06)
Letní lásky (S07E01)
další epizody (6)
2012 Nešika (TV seriál)
Time After Time (S02E08)
My Love Is a Black Heart (S02E05)
Are You There God? It's Me, Jenna (S02E04)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Geniální dítě (S02E11)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
V duchu Vegas (S04E08)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky