Reklama

Reklama

Workaholics

(seriál)
USA, (2011–2017), 30 h 29 min (Minutáž: 21–26 min)

Kamera:

Grant Smith

Hrají:

Blake Anderson, Adam Devine, Anders Holm, Maribeth Monroe, Jillian Bell, Rance Howard, Hana Mae Lee, Emilee Wallace, Josh Brener, Sarah Stouffer, Hunter King (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(86)

Recenze (6)

Shredder 

všechny recenze uživatele

Zaujimalo vas niekedy, co robia vsetky tie postavicky z hulicskych komedii, ked sa zrovna nevydavaju na road tripy a ziadne dobrodruzstva? Nuz Workaholics ma nato odpoved. Adam, Blake a Anders su z tych ludi, co nevahaju zmiesat dokopy hubicky, xanax, tylenol, travu, adderall a kazdu inu legalnu aj ilegalnu latku a preplavat zivotom bez vysokych ambicii a zbytocnych obav. Treba povedat, ze podobne namety tu boli, no Workaholics prinasa mnozstvo zaujimavych vtipov a odviazaneho humoru, ktory je pre nasinca menej stravitelny (co dokazuje priepastny rozdiel v hodnoteni medzi IMDB a CSFD), avsak pre cloveka ako ja, ktory videl nespocetne mnostvo existujucich sitcomov a komedii, je to osviezujuce. Urcite nie mainstreamovy serial ako TBBT, no kto je familiarny s tvorbou Comedy Centralu nebude zaskoceny. ()

bagetka007 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení 14. dílu 3. řady (náhodou jsem na něj narazila). Stupidita největšího kalibru...vydržela jsem 5 minut. ()

Reklama

santiamén odpad!

všechny recenze uživatele

1. díl stačil, bohužel. Křečovitá snaha o (fekální) humor, herci bez špetky charismatu a talentu. Alespoň si člověk připomene, že ne všechny seriály jsou dnes brilantně obsazené a napsané. Na další díly nemám odvahu. ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, jak u tohoto seriálu byly některé díly hrozná nuda a jiný zase poměrně zabavné a vtipné. Celkově se mi seriál zalíbil a za třetí sérii bych se vůbec nezlobil. ()

KlonyIlony 

všechny recenze uživatele

V podsatě obdoba sitcomů jako Big Bang Theory či Spaced s v zásadě stejnými tématy: duševní nevyzrálost, narcismus, neschopnost se plně zařadit do moderní masové společnosti, geekovství, sexuální frustrovanost atd. K tomu si přidejte to, že tito borci pijou, hulí a občas si experimentují s drogami - i v tomto jsou jako průměřní už-ne-teenageři, i když je tam trocha nadsázky, v základních parametrech všechno můžeme poznat v nás či v našich bližních. Svoboda, kterou tvůrci seriálu asi u Comedy Central mají do tohoto jinak typického už-ne-teenagerského sitcomu vnáší trochu idiosynkrazie, vedle zmiňované permanentní konzumace drog to jsou i časté projevy latentní homsexuality a osobní fluidum. Trochu hardcorovější, realističtější a pro mě zajímavější BBT. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (4)

  • Herci ve skutečnosti nějakou dobu v domě opravdu žili, prý to bylo šetrné opatření z důvodu obav o zrušení seriálu. Anders Holm, který hraje Anderse Holmvika, v domě nežil, bydlel s přítelkyní. (madejja1)
  • Blake Anderson, který v seriálu hraje Blakea Hendersona, začínal jako amatérský wrestler. Pódium měli u Kylea Newachecka, který hraje Karla, na dvorku a bylo to jejich první televizní vysílání. V seriálu je pak wrestling často zmiňován nebo parodován. (madejja1)

Reklama

Reklama