Reklama

Reklama

Vychovávat Hope

(seriál)
  • USA Raising Hope
Trailer 3
Komedie / Rodinný / Drama
USA, (2010–2014), 32 h 14 min (Minutáž: 21–24 min)

Hrají:

Lucas Neff, Martha Plimpton, Garret Dillahunt, Shannon Woodward, Cloris Leachman, Kate Micucci, Gregg Binkley, Ryan Doom, Bijou Phillips, Jermaine Williams (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Třiadvacetiletý Jimmy si donedávna užíval bezstarostný život, který osudově změnilo setkání s pohlednou dívkou Lucy. Jedna noc stačila, aby Lucy otěhotněla, ale to se Jimmy dozvídá až po několika měsících, kdy se z Lucy vyklube známá podvodnice, která míří za mříže... Komediální seriál z dílny držitele ceny Emmy Grega Garcii sleduje rodinu Jimmyho Chance, do které právě přibyla nová členka- novorozeně Hope.  Když se stane něco nečekaného… máte alespoň rodinu. Třiadvacetiletý Jimmy Chance ve svém životě nikam nesměřuje. Živí se jako čistič bazénů, každý večer někde popíjí a stále bydlí doma se svou mámou Virginií, tátou Burtem a babičkou Maw Maw. Velký obrat nastane, když se setká s Lucy, která je mimochodem hledaným zločincem. O několik měsíců později se Jimmy rozhodne navštívit ji ve vězení. Čeká ho tam velké překvapení, Lucy je těhotná a až porodí, má se on postarat o jejich dceru. Doma z nového přírustku příliš nadšení nejsou. Jeho rodiče nikdy nevěděli moc o výchově dětí, koneckonců Jimmy se narodil, když jim bylo pouhých patnáct let. Jediný, kdo mu může pomoci je Sabrina, cynická pokladní, se kterou se setkal v supermarketu. Má to však jeden háček, musel by ji pozvat na rande. Virginia má za to, že by se její vnučka měla jmenovat Hope - Naděje.

Úspěšný komediální seriál držitele ceny Emmy Grega Garcii sleduje rodinu Chanceových, která se musí vyrovnávat s nečekaným přírůstkem - miminkem jménem Hope (Naděje). Hope je následkem Jimmyho jednorázového pobavení s hledanou kriminálnicí, kterou jeho matka Virginia pomohla dostat za mříže. Společně s manželem Burtem počala Virginia Jimmyho, když jí bylo pouhých patnáct let. Nyní se v jejich životě nečekaně ocitla vnučka a oni, jakožto mladí prarodiče, mají šanci napravit chyby, kterých se v mládí dopustili při výchově Jimmyho. Rodina Chanceových žije společně s prababičkou Maw Maw. Ta byla kdysi pilířem rodiny, teď však kvůli ní musí být všichni ve střehu. Maw Maw je totiž přesvědčena, že jejich dům je zamořený, že podvádí svého mrtvého manžela, nebo že se právě odehrává druhá světová válka. Když Jimmy zrovna nepracuje pro Burtovu firmu, která se lidem stará o trávníky, vypomáhá v Howdyho supermarketu - má aspoň zaplacené zdravotní pojištění a může být nablízku sarkastické pokladní Sabrině, jež má otravného přítele. To vše pod bdělým dohledem šéfa Barneyho, bojového nadšence, který sbírá panenky. Společně se svou rodinou, přáteli, sousedy i kolegy z práce se Jimmy snaží vychovávat Hope jak nejlépe umí, což obnáší, že musí zvládnout tu nejtěžší práci, jakou kdy dělal - být dobrým otcem. Ve druhé řadě seriálu se rodina Chanceových vydá na svatbu do Las Vegas, Burta unesou, konečně vyjdou najevo Sabrinina tajemství a rodina si začne dělat starosti o Hopinu budoucnost.

Oblíbený komediální seriál z dílny držitele ceny Emmy, Grega Garcii, přichází se zbrusu novou třetí řadou. Sledujte další komická dobrodružství rodiny Chanceových s výchovou rozkošného batolete jménem Hope (Naděje). JIMMY (Lucas Neff) se ve svých třiadvaceti letech stal nečekaně otcem. Od té doby je jeho životním cílem být tím nejlepším tátou na světě. Jimmovým rodičům, VIRGINII (Martha Plimpton) a BURTOVI (Garret Dillahunt), kterým se Jimmy narodil když jim bylo pouhých patnáct let, nevadí, že jsou zpět ve světě plínek. Konečně mají se svou vnučkou šanci napravit chyby, kterých se dopustili při výchově svého syna. Všichni žijí pospolu v jednom domě s Jimmyho prababičkou MAW MAW (Cloris Leachman). Kdysi byla hlavou rodiny, dnes svými výstřednostmi drží všechny ve střehu - v její mysli je dům zamořený mangustami, podvádí svého mrtvého manžela a klidně by mohla právě probíhat druhá světová válka. Jimmy pracuje v Howdyho Supermarketu a díky tomu může trávit víc času se svou dlouholetou kamarádkou SABRINOU (Shannon Woodward), cynickou pokladní, jež už se skoro stala členem rodiny Chanceových. Manažer BARNEY (Gregg Binkley) udržuje svými bizarními pokusy o zvýšení morálky v supermarketu všechny zaměstnance ve střehu...

Vychovávat Hope je úspěšný komediální seriál držitele ceny Emmy® Grega Garcii, jež sleduje rodinu Chanceových a jejich komická dobrodružství, která zažívají při výchově rozkošné holčičky jménem Hope. Poté, co se v minulé řadě Jimmy oženil se svou dlouholetou láskou Sabrinou, se ve čtvrté řadě seriálu mladý pár nastěhuje do vlastního domu. Záhy však zjistí, že při výchově malé Hope stále potřebují asistenci Jimmyho rodičů. Virginia a Burt také započali svou rodičovskou kariéru ve velmi útlém věku a u Hope mají šanci napravit chyby, kterých se dopustili při výchově Jimmyho. Rodina Chanceových žije společně s vrtošivou prababičkou Maw Maw, jejíž výstřednosti udržují všechny ve střehu. Má totiž tendenci ztrácet své oblečení a v její mysli stále probíhá druhá světová válka. Aby Jimmy a Sabrina měli z čeho žít, oba nadále pracují v Howdyho supermarketu pod bdělým dohledem praštěného manažera Barneyho. (HBO Europe)

(více)

Videa (108)

Trailer 3

Recenze (47)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Podobnost z Jmenuje se Erl čistě náhodná... :DTrochu mi to připomnělo Millerovy, ... ale je to daleko šílenější... uplná moje familye. Dnešní díl z pavouky mě naprosto rozsekal. Odnaučit se strachu! XDTakže zatím.. 85% .... nářez!!! :D Doufám že i ostatní díly budou podobný odvaz:) Takže jsou 3 přání a bobřík! Babča to opět zabila! :D Tenhle seriál budu milovat. B) ()

longercz 

všechny recenze uživatele

1. řada --- Tady máme důkaz toho, že natočit dobrý, komediální seriál není nijak extrémně neuskutečnitelná záležitost. Proč se něco takového nemůže natočit u nás??? Je mi líto, ale řadový americký komediální seriál je pořád o třídu víš, než skoro všechny naše komediální seriály. Za posledních 10 let shledávám konkurence schopných snad jenom Comeback nebo letošní Okresní přebor. 2. řada --- O něco slabší... ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Měl jsem po první sérii trošku výčitky ze čtyřhvězdičkového hodnocení, ale při sledování druhé jsem dlouho přemýšlel jestli ještě neslevím..... Ve druhé sérii, alespoň do její poloviny, to, co je v té první důvodem plesat a smát se až za břicho se popadat, vypadá vykonstruovaně a omšele... Prostě recyklovaný úspěšný nápad, který už moc nefunguje...Avšak v momentě kdy se příběh začne rozbíhat směrem do předu a dějové zápletky se začínají rozvíjet ba gradovat....celý děj dostává prostor pro další přirozené s příběhem vtipné situace, kdy zase vybuchuji smíchy.....takže po druhé sérii můžu konstatovat, že i přes mé pochyby o udržení smyslu tohoto zajímavého seriálu jsem spokojen. Hurá na třetí. Zde se již bude lámat chléb. Třetí série mě dost překvapila, tím, že udržela laťku dost vysoko a některé díly jsou doopravdy výborné a k popukání. Čtvrtá a nejspíš poslední porce malé Hope a její povedené rodinky už nejspíš definitivně rozhodne zda se project tvůrcu My name is Earl, tomuto kultu přiblíží alespoň ke kotníkům. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Prcek v rodině a dění kolem něj. Další jedna taková americká rodinka a vcelku povedená. Každá postava má svůj charakter a smysl pro řešení všelijakých problémů, což vyvolává řadu směšných situací. V humoru se tu však netlačí na pilu a vyprávění je srozumitelné a jednoduché. Komediální seriál, který se docela povedl. ()

LuckyDuckie 

všechny recenze uživatele

Americká, trochu pošahaná rodinka mimo veškeré běžné konvence řeší každodenní výzvy po svém. Taťka Jimmy je tak trochu ňouma, ale hodnej, Hope je dítko k zulíbání a korunu tomu všemu nasazuje senilní babča Maw Maw. S trochou nadsázky ukázkový příklad toho, jak užívat stáří na plný koule. Pro všechny zúčastněné. Humor z vidlákova sice nekorektní, každopádně roztomilé výchovné pointy na konci epizod splňují poselství. Raise Hope with hope ... ()

Galerie (788)

Zajímavosti (7)

  • Internetový magazín buddyTV.com vyhlásil postavu Hope Chance nejoblíbenější seriálovou dětskou hvězdou. Nechala za sebou takové hvězdy, jako jsou Lily (Aubrey Anderson-Emmons) ze seriálu Taková moderní rodinka (od r. 2009), Emmu (Cali Sheldon) ze seriálu Přátelé (od r. 1994), Harrisona (Evan George Kruntchev) ze seriálu Dexter (od r. 2006) nebo také kreslené děti Ikea ze seriálu Městečko South Park (od r. 1997), Stewieho Griffina ze seriálu Griffinovi (od r. 1999) a Maggie Simsponovou ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (Vojt@P)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama